Huhtasaaren rattaat

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on huolissaan siitä, että islamia ei saa arvostella ja pähkäilee arvostelun kriminalisoituvan. Ja muutenkin sananvapauden puolesta meiningin muuttuvan DDR-tyyppiseksi kyttäämiseksi.

No, saahan toki islamia arvostella, samoin kuin muitakin uskontoja. Huhtasaarella on hieman vielä opiskeltavaa siitä, mikä on arvostelua ja mikä rienaamista. Tosin sitten presidenttinä on hieman punnittava sanomisiaan.

Presidenttiehdokas Huhtasaari on laajan ja rajoittamattoman sananvapauden airut, mikäli uskomme hänen omia sanojaan. Ja miksemme uskoisi. Tosin sillä erotuksella, että arvostelu kohdistuu häneen itseensä. Tästä on kokemusta. Banni on herkässä. Kuten persuilla yleensäkin.

Hänen fb-seinällään hän itse nimittelee ulkoministeriä buudeliksi ja opetuslastensa joukko panee triplasti paremmaksi. Tai huonommaksi. "Vitun idiootti", "säälittävä loinen", "paskahousu", " sika" ja "minkin ruoka" muiden muassa ovat hyväksyttyjä nimityksiä ministeristä ja eduskuntakollegasta.

PS. Tähän blogiin saa Huhtasaarikin kommentoida.

 

https://www.facebook.com/Laura-Huhtasaari-856761524451987/?fref=ts

RaimoELaaksonen
Sitoutumaton Pori

Ihan tavallinen, verokirjallisesta työstä jo vieraantunut kansanajattelija. Oman ajatushautomon vastuullinen päähautoja. Ei pidä ottaa liian ruttuotsaisesti, sillä kommentit voivat sisältää tahatonta tai tahallista huumoria eri tyylilajeissaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu