RaimoELaaksonen Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta...

Persujen kymppikerho

Persujen halla-aholainen nuivalisto on pikku hiljaa heräilemässä vallankumouksen aamunkoitteeseen. Heidän mustan kirjansa mukaan Timo Soini on yksi nössö, joka on työnsä tehnyt ja joutaa mennä. On Jussin aika astua kansankiihottajan rooliin. Rusoposkinen Halla-aho on europarlamentissa lähinnä keskittynyt linkkaamaan someen Euroopan nettilehdistä löytämiään maahanmuuttajien kolttosia.

Opetuslapsista ei ole pulaa. Porin blondi, Laura Huhtasaari, on jo ilmaissut pyrkynsä varapuheenjohtajaksi. Tosin häneltä puuttuu vielä tosi nuivien kymppikerhon jäsenyys, jonka saa vähintään kymmenestä päiväsakosta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Halla-ahon aisapariksi Huhtasaari on juuri passeli. Huumorintajuttomia tosikkoja molemmat.

Mielenkiintoista onkin odottaa imperiumin vastaiskua, eli miten Timo Soini suhtautuu vallankaappausmeininkiin. Hän kun ei ole tyyppiä, joka ensimmäisenä nostaa valkoisen lipun. Kapinallisia voikin odottaa jokin messevä yllätys, suorastaan jytky.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Halla-ahon nousu on osa eurooppalaisen populismin voittokulkua. Päätään nostaa aito natsimeininki. Saksan AfD-puolueen Björn Höcke haukkui eilen tunteikkaassa puheessaan Berliinin holokaustimuistomerkin ja tavoitteli itsensä Hitlerin sävyjä puhuessaan "brutaalisti voitetusta" kansastaan.

Jotkut puuhaavat Höckelle rapsuja tämän puheista, mutta niistä nämä saavat vain lisää vettä myllyynsä.

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/empoerun...

Toimituksen poiminnat